Novosti: Old School Street Race - Mostar

autor: AMK EXTREME datum: 22.07.2017.
$article->title;
Novosti

OLD SCHOOL STREET RACE - MOSTAR


AMK Extreme, pitate tko su oni? Street race u Mostaru? Pitate se šta je to u stvari? To je tamo gdje je sve počelo. Tamo gdje su krenule prve utrke i prvi koraci utrka ubrzanja u BiH. Tamo gdje sve počinje i sve završava. Auto sport koji je najviše evoluirao u posljednjih 13 godina. Od običnih momaka koji su se družili na pisti, narasli smo na državnu disciplinu A10, priznatu i na međunarodnom planu od strane međunarodne organizacije FIA.

Trebale su nam godine da dokažemo da nismo divljaci, nego naprotiv, ljudi koji žele auto moto sport u BiH da dignu na noge, koji je budimo realni, spao na jako niske grane. I uspjeli smo. Ponosno možemo reći da smo narasli i izvan granica očekivanja. Street Race je moramo reći nažalost jedina auto moto disciplina koja se trenutno održava u Hercegovini. Jedina. I u najvećoj ekspanziji, nigdje nećete vidjeti na bilo kojoj utrci 10 000 gledatelja, preko 100 natjecateljskih auta, organizaciju koje bi se posramila i mnogo veća imena.

Želimo da dignemo auto moto sport na noge. Želimo pomoći mladima da se edukuju, da nauče čemu je mjesto na pisti a čemu nije na cesti, želimo pomoći turističkoj zajednici i našem gradu da napokon zaboravimo nacionalističke gluposti jer kod nas svega ima ali toga nikad neće biti.

Ko smo mi? Mi smo AMK EXTREME, aktualni klupski državni prvaci discipline A10. Naša utrka je 12/13.08 na pomoćnoj pisti Kosor u Blagaju i na nju dolaze svi koji nešto znače. Dođite i Vi podržite nas. Vidimo se na pisti!

Marketing

Dopadaju Vam se tekstovi? Naručite knjigu!

Svi Vaši omiljeni tekstovi na 185 strana


Više od 50 najpopularnijih tekstova sa Automanijak bloga, kolumne na portalu MojAuto.rs i štampanog dodatka novina "Blic" zaokruženih u knjigu. Obradujte sebe ili nekog drugog zaljubljenika u automobilizam ovim ponekad korisnim, a često šaljivim skupom saveta, iskustava i utisaka jednog Automanijaka.

Brzo i jednostavno naručite knjigu online.

Komentari posetilaca



NAPOMENA: Polja obeležena zvezdicom (*) su obavezna. Slanjem komentara potvrđujete da ste pročitali i da prihvatate uslove korišćenja našeg portala.

Trenutno nema komentara. Budite prvi da ovo prokomentarišete.

Proverite automobil po broju šasije

Pratite nas

AutoManijak Instagram

AutoManijak Facebook

AutoManijak baza trenutno sadrži:

47svetska automobilska brenda
1.531zasebnih modela vozila
2.233motora raznih proizvođača
13.778konkretnih automobila