O sajtu - Saznajte više o nama i onome čemu težimo

Saznajte više o nama i onome čemu težimo
Opšte informacije

AutoManijak.com predstavlja web sajt posvećen automobilizmu na način koji sjedinjuje različite kategorije materijala dostupnog na internetu u formi koja je nova i prilagođena svim vozačima. Fokus sajta nije na prevelikoj količini nepotrebnih detalja, već je u prvom planu suština koja bi svakom potencijalnom kupcu automobila, bilo polovnog ili novog, trebalo da bude osnova prilikom dalje pretrage auto oglasa i posete auto placevima i salonima novih vozila. Sadržaj dostupan na našim stranicama je namenjen pre svega posetiocima sa područja bivše SFRJ, stoga su i vozila u našoj bazi upravo ona koja su bila dostupna na ovim tržištima od 2000. godine pa sve do danas.

Vizija

Osnovna želja i ideja iza ovog web sajta jeste laka dostupnost informacija vezanih za automobile, kako onih objektivnih (specifikacije), tako i subjektivnih (iskustva vozača) kao i njihovo uobličavanje u jednostavnu formu koja ce prosečnom kupcu polovnog ili novog vozila biti od koristi. Pružajući svojim posetiocima besplatne informacije i savete, nas web sajt teži da pomogne i posavetuje vozače kako bi prepoznali stvari na koje je potrebno obratiti posebnu pažnju prilikom odabira auta, sa akcentom na bezbednosti i pouzdanosti. Krajnji cilj autora ovog web sajta jesu vozači koje nije lako prevariti prilikom kupovine vozila, koji su odabrali automobil krojen baš po njihovim potrebama i koji znaju u svakom trenutku šta mogu očekivati od svog ljubimca.

Autori

Iza sajta AutoManijak.com stoji GAMA1 Solutions, agencija specijalizovana za razvoj softvera i web aplikacija. Ipak, za uobličavanje svih informacija koje ovaj web sajt nudi, bio je potreban tim ljudi koji se do detalja razume u automobilsku industriju, modele i varijante različitih svetskih marki, kao i u manje ili više poznate saradnje između svetskih brendova na planu proizvodnje i razmene motora. Autori ste i vi, naši posetioci, jer vaše povratne informacije o automobilima koje ste imali priliku da vozite doprinose u velikoj meri objektivnosti ocena i samim tim i redosledu modela koje naš Virtuelni Savetnik™ nudi prilikom pretrage.

Pratite nas

AutoManijak Instagram

AutoManijak Facebook

AutoManijak baza trenutno sadrži:

47svetska automobilska brenda
1.565zasebnih modela vozila
2.275motora raznih proizvođača
14.080konkretnih automobila