Knjiga - Automanijak u srcu

Automanijak u srcu
Šta je "Automanijak u srcu"?

To je skup od 58 najpopularnijih Automanijakovih tekstova prikupljenih sa bloga ovog portala, kolumne na portalu MojAuto.rs, kao i štampanih dodataka "Blic" novina. Šaljivi pogled na svet automobilizma iz perspektive jednog zaluđenika, uz poneku korisnu informaciju ili savet iz ličnog iskustva. Nezaobilazan i originalan poklon za svakog pravog ljubitelja automobila.

O knjizi (Olga Mirković Maksimović)

Automanijak u srcu je knjiga za one koji jednostavno vole automobile. Za one kojima automobili nisu samo prevozno sredstvo već mnogo više od toga. Belaćević piše sa puno strasti, otvoreno i predano o svojoj velikoj ljubavi: automobilima. U njegovim tekstovima nema sponzorisanih članaka, nema plaćenih objava, nema PRa niti reklama - oni su bogati demistifikacijom, objašnjenjima, poređenjima, analizama - jednom rečju prava poslastica za ljubitelje četvorotočkaša. Automanijak u srcu je pisan tako da može da ga čita svako i knjiga je oko koje ćete vatreno diskutovati. Nekada ćete se složiti sa onim što je rečeno, a nekada ne. Na vama je da otkrijete kada.

Online naručivanje

Knjigu možete naručiti online brzo i jednostavno - popunjavanjem formulara ispod, uz plaćanje pouzećem i izbor modela koji Vam najviše odgovara:

  • Standardni (445 RSD) - Knjiga
  • Uz posvetu (545 RSD) - Knjiga sa posvetom i potpisom autora
Dostava se vrši isključivo na području Republike Srbije, uz rok isporuke od maksimalno pet, a uobičajeno dva radna dana od datuma porudžbine. Cena dostave iznosi fiksno 250 RSD, bez obzira na broj naručenih knjiga. Alternativno, knjigu možete kupiti i lično u knjižari Projuris na adresi Trg Nikole Pašića 2, Beograd.

Kupite knjigu online

Komentari posetilaca

Blog & Zanimljivosti

autor: AutoManijak datum: 25.07.2020.

Ford postoji da Opel ne bi bio najgori auto, kaže naš narod. Pa opet, od jedanaest mojih automobila nijedna marka se nije ponovila, osim upravo Forda. Šta nije u redu sa mnom i kakav sam ja to jadan izgovor za automanijaka...

Pratite nas

AutoManijak Facebook

AutoManijak baza trenutno sadrži:

43svetska automobilska brenda
1.381zasebnih modela vozila
1.977motora raznih proizvođača
12.799konkretnih automobila